ଫାରମ ୧

(ନିୟମ ୩ ଦୃଷ୍ଟବ୍ୟ)

ନିର୍ବାଚନ ନୋଟିସ

ତ ହାରା ନୋଟିସ ଦିଆଯାଉଛି ଯେ ------

- (୧) **ଓଡିଶା ରାଜ୍ୟ ବିଧାନ ସଭାକୁ ୭୨-ଖଡିଆଳ ନିର୍ବାଚନ ମଈଳୀରୁ** ଜଣେ ସଭ୍ୟଙ୍କ ନିର୍ବାଚନ ହେବ ।
- (୨) ୨ ୫.୦୪.୨୦ ୨ ୪ ତାରିଖ ସୁଦ୍ଧା ଯେ କୌଣସି ଦିନ (ସାଧାରଣ ଛୁଟି ଦିବସ ବ୍ୟତୀତ) ପୂର୍ବାହ୍ନ ୧ ୧.୦୦ ଘଣ୍ଟାଠାରୁ ଅପରାହ୍ନ ୩.୦୦ ଘଣ୍ଟା ମଧ୍ୟରେ ପ୍ରାର୍ଥୀ ନିଜେ କିମ୍ବା ତାଙ୍କର କୌଣସି ଜଣେ ପ୍ରଞାବକ ମନୋନୟନ ପତ୍ର ନିର୍ବାଚନ ପଞ୍ଜିକରଣ ଅଧିକାରୀଙ୍କ ନିର୍ବାଚନ ଶାଖା, ନୂଆପଡା ઘାନରେ ରିଟର୍ଣ୍ଡିଂ ଅଧିକାରୀ କିମ୍ବା ଶ୍ରୀ ନରସିଙ୍ଗ ଗାଦବା, ତହସିଲଦାର, ଖଡିଆଳ ତଥା ସହାୟକ ରିଟର୍ଣ୍ଡିଂ ଅଧିକାରୀ ଙ୍କ ନିକଟରେ ଦାଖଲ କରିପାରିବେ ।
 - (୩) ପୂର୍ବୋକ୍ତ ସ୍ଥାନରେ ପୂର୍ବୋକ୍ତ ସମୟରେ ମନୋନୟନ ପତ୍ରର ଫାରମ ମିଳିପାରିବ ।
- (୪) **ନିର୍ବାଚନ ପଞ୍ଜିକରଣ ଅଧିକାରୀଙ୍କ ନିର୍ବାଚନ ଶାଖା, ନୂଆପତା** ସ୍ଥାନରେ ୨୬.୦୪.୨୦୨୪ ତାରିଖରେ ୧୧.୦୦ ଘଣ୍ଟା ସମୟରେ ମନୋନୟନ ପତ୍ର ଯାଞ୍ଚ କରାଯିବ ।
- (%)ପ୍ରାର୍ଥୀତ୍ୱ ପ୍ରତ୍ୟାହରଣ ନିମନ୍ତେ ନୋଟିସ, ସ୍ୱୟଂ ପ୍ରାର୍ଥୀ ଅଥବା ତାହା ଦାଖଲ କରିବା ନିମନ୍ତେ ପ୍ରାର୍ଥୀଙ୍କ ହାରା ଲିଖିତ ଭାବରେ ପ୍ରାଧିକୃତ ହୋଇଥିବା ତାହାଙ୍କ ପ୍ରଞାବକମାନଙ୍କ ମଧ୍ୟରୁ କୌଣସି ଜଣେ ବା ନିର୍ବାଚନ ଏଜେଣ୍ଡ ପାରାଗ୍ରାଫ (୨) ରେ ବିନିର୍ଦ୍ଦିଷ୍ଟ ଯେକୌଣସି ଅଧିକାରୀଙ୍କ ନିକଟରେ ତାହାଙ୍କ କାର୍ଯ୍ୟ।ଳୟରେ ୨୯.୦୪.୨୦୨୪ ତାରିଖ ଅପରାହ୍ନ ୩.୦୦ ଘଣ୍ଡା ପୂର୍ବରୁ ଦାଖଲ କରିପାରିବେ ।
- (୬)ଯଦି ନିର୍ବାଚନ ପ୍ରତିଦ୍ୱନ୍ଦିତାମୂଳକ ହୁଏ, ତେବେ ତା**୧୩.୦୫.୨୦୨୪** ରିଖ (ସୋମବାର) ସମୟ ୩୦୨ ଭୋଟ ଗ୍ରହଣ କେନ୍ଦ୍ରରେ ନିମ୍ନ ସମୟ ମୁତାବକ ଭୋଟ ଗ୍ରହଣ କରାଯିବ ।

ଅନୁସୂଚୀ

a &				
ରାଜ୍ୟ	ବିଧାନସଭା ନିର୍ବାଚନ	ମତଦାନ ତାରିଖ	ମତଦାନ ସମୟ	
	ମଶ୍ଚଳୀ			
(6)	(9)	(୩)	(8)	
ଓଡିଶା	୭୨-ଖଡିଆଳ	୧୩.୦୫.୨୦୨୪	୨ ୯ଟି ମଡଦାନ କେନ୍ଦ୍ର ପାଇଁ:-	
	ବିଧାନସଭା ନିର୍ବାଚନ	(ସୋମବାର)	(ମତଦାନ କେନ୍ଦ୍ର ସଂଖ୍ୟା :-	
	ମଶ୍ଚଳୀ		४,୫,୬,୭,୨୮,१୯,୩୦,୩୪,୬୧,୧୧୫,୧୧୬,୧୧୭,୧୧୯,	
			୨୧୦,୨୧୧,୨୨୭,୨୨୮,୨୨୯,୨୩୨,୨୮୪,୨୮୫,୨୮୬,	
			୨୯୪,୨୯୬,୨୯୭,୨୯୮,୨୯୯,୩୦୦,୩୦୨)	
			ସକାଳ ୭.୦୦ଟାରୁ ଅପରାହ୍ନ ୪.୦୦ଟା ପର୍ଯ୍ୟନ୍ତ	
			<u>ଅବଶିଷ୍ଟ ମତଦାନ କେନ୍ଦ୍ର ପାଇଁ</u>	
			ସକାଳ ୭.୦୦ଟାରୁ ସକ୍ଧ୍ୟା ୫.୦୦ ଟା ପର୍ଯ୍ୟନ୍ତ	

ସ୍ଥାନ:- ନିର୍ବାଚନ ପଞ୍ଜିକରଣ ଅଧିକାରୀଙ୍କ ନିର୍ବାଚନ ଶାଖା, ନୂଆପଡା

ତାରିଖ :- ୧୮.୦୪.୨୦୨୪

ରିଟର୍ଷି ଅଧିକାରୀ

୭ ୨ - ଖଡିଆଳ ନିର୍ବାଚନ ମଣ୍ଡଳୀ

Returning Officer,

SELLING O.S. C.F. B. B. ATHARIAR B.C.

FORM 1

(See rule 3)

NOTICE OF ELECTION

Notice is hereby given that -

- (1) An election is to be held of a Member to the **ODISHA Legislative Assembly** in the **72-KHARIAR** Assembly Constituency;
- (2) Nomination papers may be delivered by a candidate or by any of his proposers to the Returning Officer or to SRI NARASINGA GADABA, TAHASILDAR, KHARIAR & ASSISTANT RETURNING OFFICER, at ELECTION SECTION OF ELECTORAL REGISTERING OFFICER, NUAPADA between 11 A.M. and 3 .00 P.M. on any day (other than Public Holiday) not later than the 25.04.2024;
 - (3) Forms of nomination paper may be obtained at the place and time aforesaid;
- (4) The nomination papers will be taken up for scrutiny at ELECTION SECTION OF ELECTORAL REGISTERING OFFICER, NUAPADA on 26.04.2024 at 11.00 AM;
- (5) Notice of withdrawal of candidature may be delivered either by a candidate or by any of his Proposers or by his election agent who has been authorized in writing by the candidate to deliver it to either of the Officers specified in paragraph (2) above at his Office before 3 P.M. on the 29.04.2024.
- (6) In the event of the election being contested, the poll will be taken on 13.05.2024 (Monday) between the hours as below.

Schedule

State	Assembly Constituency	Date of Poll	Hours of Poll
1	2 .	3	4
Odisha	72-Khariar AC	13.05.2024 (Monday)	For 29 Polling Stations:-
			(Polling Stations Nos.
			4,5,6,7,28,29,30,34,61,115,116,117,119,210,211,227, 228,229,232,284,285,286,294,296,297,298,299, 300,302) 07.00 AM to 04.00 PM
			For remaining Polling stations: 07.00 AM to 05.00PM

Place :- ELECTION SECTION OF ELECTORAL REGISTERING OFFICER, NUAPADA

Date: - 18.04.2024.

Returning Officer, 72- Khariar AC Returning Officer,

72-Khariar AC